tegninger på det nye huset :)

Har ikke fått tatt noen nye bilder enda, siden vi ikka har vært i kontraktsmøte, men dette skjer jo som sagt til uken. Så da skal jeg få tatt meg en tur ned, så dere kan få se virkelige bilder av huset :) Det blir jo veldig forskjell fra de bildene dere kommer til å se, enn hvordan det kommer til å se ut.. Siden vi skal bygge ut :)

Det blir ikke akkurat slik tegningene viser, men omtrent.. trappen inne skal flyttes, vi skal ha åpen løsning på kjøkkenet, så noen vegger forsvinner. soverom skal vi ikke ha der det står sov, heller ikke badet.. Badet er nå vedsiden av trappen, men siden vi fjerner trappen, lager vi større bad/vaskerom! Noen dører skal fjernes, bad i 2 etg. skal forrandres.. Ja en hel del skal gjøres.. Dere forstår meg sikkert bedre når dere får sett de virkelige bildene :)


Ut mot skjøen :) skal bli deilig å sitte der til sommeren å drikke øl, før turen går videre på konserter på wrightegaarden :)
Fra den ene siden..Inngangs siden..1 etg.


2 etg.


Kjelleren skal vi også pusse opp, dette tar vi litt mere etter hvert.. Det er en slik del vi kan ta mens vi bor i huset :=) første prioritert er 1 og 2 etg. :)


Hva syntes dere??

2 kommentarer

Annie

15.mar.2010 kl.13:29

Gleder meg til å se bilder som du skal ta av huset! Ser jo kjempefint ut! Kjente ett snev av misunnelse når du nevnte øl, hveranda og Langesund! hehe...

Ja ja ja.. Får håpe det ordner seg for oss snart også!!! :p

lise

15.mar.2010 kl.18:45

ja Anne... Meg, deg å vero må kose oss der nede i sommer.. har vell ikke flyttet inn enda da, men huset er jo til disposisjon.. vi kan vell få det koslig blandt sagmugg å flis vi ?? ;)

Skriv en ny kommentar

Alt fra bunnen av

22, Bamble

leser denne bloggen NÅ

Heter lise, har en nyydelig datter som heter Emma Adelèn, å en vidunderlig samboer som heter Øyvind.. Har vært å sett på unge mødre sesong 3, hvis noen så på det :) Nå holder vi på med å pusse opp drømme huset i solfylte Langesund :P

Oversikt

Norske blogger

Kategorier

Blogg

Arkiv

Januar 2011 April 2010 Mars 2010
hits