Tilbake i business!

Etter en aldri så stille tid på husbloggfronten har jeg bestemt meg for å ta meg selv i skinnet å begynne for fulle mugger igjen. Har en god del oppdateringer som venter, samt vi begynner å bygge ut første uka i februar. Siden vi nå venter en baby til i april, kan det bli en god prøvelse å bo fire stykker i ett hus på 60 km2 med ett soverom, frem til det nye er ferdig.

 

Siste nytt er jo gokjenningen for å bygge ut, vi har en nabo som er pensjonist å alt skal være som i gamle dager. Han sendte jo da selvfølgelig en klage til kommunen, som han da helt sikkert har brukt flere månder på å formulere! Kommunen ble enstemmige om at vi hadde alt på vært rette, å kunne bygge. Altså klagen til særingen selv ble nedstemmt så det holdt! Men han gir seg jo ikke. Nå skal det opp til kommunen en siste gang før det da går videre til fylkesmannen.. Snakk om å forsure nabostemmningen. Vi er visst ikke de første naboene som har problemer med denne karen heller!  Enda han vet hvilken situasjon vi lever i, altså lite midlertidig hus, ett barn + ett på vei. Snakk om medlidenhet! hmm

Eller har innkjøpene til nå ikke vært så spennende, altså alt av gipsplater, vinduer, elektrisk utstur, rør, varmekabler, matrialer osv. er da kjøpt inn. De tingene som er billig, men faktisk koster litt penger forde.

Har også kjøpt boblebad, vegghengte toaletter å litt forkjellige da så, noe kan man se :)  

Til nå har vi brukt ca. 200 000..

Rivingen er ett faktum, nesten ikke mere igjen.. Øyvind er nå på vei opp med kjelleren! skal poste mange bilder av huset i morgen, akkurat nå står kamera til lading. Å dere får nøye dere med de nyeste bildene som allerede ligger inne på pcn.. Disse er da tatt i desember!
Trappa er borte, skal flytte trappen helt på andre siden av huset. Så nå benytter vi stige. (derfor ingen bilder fra andre etasje, jeg går nemmelig ikke i stiger!)Tror nok Øyvind fikk litt overtenning under rivningen.. Blei nok rivd litt mer enn det var planer om.

Øyvind og Emma utforsker litt.Alle trenger en spiseplass :) så her tar arbeidskarene sine pauser!

siste gang vi kan se Øyvind fra første etasje å ned i kjelleren, nå har gulvet kommet opp igjen i første!

Gleder meg til å speide ned på han sære naboen. skal kjøpe flombelysning som skal skinne rett ned til han!

Man tuller ikke med en gravid dame, det er en regel!


Én kommentar

Sophia Mari

15.jan.2011 kl.15:13

For en nabo sier jeg bare! ;)

Skriv en ny kommentar

Alt fra bunnen av

22, Bamble

leser denne bloggen NÅ

Heter lise, har en nyydelig datter som heter Emma Adelèn, å en vidunderlig samboer som heter Øyvind.. Har vært å sett på unge mødre sesong 3, hvis noen så på det :) Nå holder vi på med å pusse opp drømme huset i solfylte Langesund :P

Oversikt

Norske blogger

Kategorier

Blogg

Arkiv

Januar 2011 April 2010 Mars 2010
hits