Kjøkkenplanlegger ...

Etter mange varme gode ord fra venner å kjente, artikler på nett osv. Har vi kommet frem til EPOQ kjøkken. Det er da ett kjøkken som blir solgt på bland annet Elkjøp og lefdal. Vi har gått for HVIT HØYGLANS, utrolig lekkert, stilreint og ikke minst utrolig enkelt å gjøre reint!

Benk plate er ikke 110% bestemt enda, men jeg har fallt for en helt hvit høyglans, tykk  benkplate. Men blir kanskje en smule hvitt,hvitt,hvitt?

Kanskje noen ideer om hva som passer best til hvit høyglans?

 Vi har også valgt store skuffer, altså 1.20m skuffer, i tillegg da fire skap ut mot stuen til porselen osv.

Vi har allerede kjøpt en svart designer vask, nesten så jeg gleder meg til å vaske opp kjeler!

En hel vegg med 2 kjøl/fryseskal, stekovn, dampkoker og to store matskap. Vi har valgt dampkoker i stede for Micro, dette skal visst være det nye å det beste på markede. (Det skrek hvertfall prisen)

Har valgt å ikke ha noe overskap, angrer vi på dette er det jo bare å bestille.. syntes nemmelig det ble ganske så lekkert uten!


I dag har jeg også gjort en bra handel, oppdatering kommer i morgen !

 

Min store giveaway begynner å nærme seg, det vil være premier fra blandt annet lekmer.no , kortogkos.no,  FAVA.no, pledd.no, tryckdig.se. coolstuff.no. FØLG MED PÅ MAMMABLOGGEN VED Å TRYKKE HER

2 kommentarer

Rebecca

15.jan.2011 kl.22:13

Blir sikkert RÅ kult!!

Lise

15.jan.2011 kl.22:34

Litt missvisende da, Er litt feil mål på lengder av vegger å sånn.. Speilvendt er det også tegna, men når du ser huset å der kjøkkenet skal være så skjønneru :D Kan du ikke bli med ned i huset en av dagene da Rebekka ? Så kan vi starte å planlegge å litt sånn :D Begynner å bygge ut i februar :)

Skriv en ny kommentar

Alt fra bunnen av

22, Bamble

leser denne bloggen NÅ

Heter lise, har en nyydelig datter som heter Emma Adelèn, å en vidunderlig samboer som heter Øyvind.. Har vært å sett på unge mødre sesong 3, hvis noen så på det :) Nå holder vi på med å pusse opp drømme huset i solfylte Langesund :P

Oversikt

Norske blogger

Kategorier

Blogg

Arkiv

Januar 2011 April 2010 Mars 2010
hits