SPAR PENGER!

Ta også en titt på min "mammablogg" kommer snart med en stor GIVEAWAY.. Trykk HER for å komme direkte.

 

For en stund tilbake holdt vi på å kjøpe noen flotte flis til å ha på badet, fallt totalt for den type bad/flis. Fikk en pris på MEGAFLIS på 62 000kr. Veggflisa kosta da 15 000. Vi la det litt på is, trengte ikke kjøpe flisa akkurat da, men greit å vite hva man har å rutte med samt sjekke andre steder. Føre jul var det da en liten fugl som hvisket meg i øret at RIGHT PRICE TILES skulle åpnes i Skien.. Så da bestemte vi oss for å vente, å se om det kom noe knall tilbud på fliser. 

 

Vi skal også ha 30 * 60 flis (samme som du ser på veggen) på gulvet, disse skal også være blanke :-)

 

Utrolig nok, AKKURAT samme flisa til å ha på veggene hadde de på tilbud.. KUN 60 ,- kvadratmeteren..  Disse var også billigere med normalpris enn de var hos MEGAFLIS.. 

Så nå er flisene til badet kjøpt og betalt, skal hentes til uka :-) Så da har vi nesten 6000,- vi kan bruke på noe annet :-) Lønner seg alltid å sjekke med flere steder, kanskje også vente på kampanjer, de kommer bestandig på rekke å rad :-) Ta også en titt på min "mammablogg" kommer snart med en stor GIVEAWAY.. Trykk HER for å komme direkte.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Alt fra bunnen av

22, Bamble

leser denne bloggen NÅ

Heter lise, har en nyydelig datter som heter Emma Adelèn, å en vidunderlig samboer som heter Øyvind.. Har vært å sett på unge mødre sesong 3, hvis noen så på det :) Nå holder vi på med å pusse opp drømme huset i solfylte Langesund :P

Oversikt

Norske blogger

Kategorier

Blogg

Arkiv

Januar 2011 April 2010 Mars 2010
hits