MIN ANDRE BLOGG OM MEG KONTAKT

mars 2010

Er på utkikk etter peis!!

Å tro meg når jeg har fallt for denne!

!

peisselskabet  AS

Kontraktsmøte!!

vi var jo i kontrakts møte fredag klokken tolv :) så nå er papirer skrivd under, og mandag får vi nøkkelen "offisiellt" selv om vi har hatt den hele tiden :) Skal møte Han vi har kjøpt det av nede i huset etter jobb, så da skal dere endelig få se real pictures ;)

skal få tatt bilder som dere kan kose dere med mandagskvelden :D

I morgen er det HELT offisiellt!

Har allerede fått papirer på at vi har en avtale og at vi ikke kan trekke den avtalen! Men i morgen er det kontrakts møte så da skal vi gjøre alt det offisielle av papir underskrivning osv. Da er jeg stolt eier av MITT første hus, siden det vi bor i nå står kun på Øyvind, selv om jeg også bidrar en del!

Blir overtakelsen i orden i morgen, lover jeg dere bilder fra huset, da skal jeg kjøre ned å få tatt noen bilder ;)

Eller om dagen, sitter jeg å ser på gulver!!

Står mellom mørkt eller lyst?? Hvem hadde dere valgt?


Her er  noen av gulvene jeg har sett litt på.. hvilken syntes dere var finest? Eller har dere noe forslag ?

1.


2.
3456.. (Det er  dette gulvet vi har i det huset vi eier nå..)7891011

slik skal det ene badet se ut :)

Med hensikt av at jeg ikke omstemmer meg selvfølgelig :) men AKURATT nå skal se se sli ut, bare mye større :) Å men en litt annen vask..

Flisene er fra MegaflisVasken er faktisk fra IKEA, men syntes den var drit stilig :) Skal ha andre kraner da, å har ikke helt bestemmt meg om det blir svart eller hvit vask.. kanskje svart vask med hvitt møbel under???
STILIG???

tegninger på det nye huset :)

Har ikke fått tatt noen nye bilder enda, siden vi ikka har vært i kontraktsmøte, men dette skjer jo som sagt til uken. Så da skal jeg få tatt meg en tur ned, så dere kan få se virkelige bilder av huset :) Det blir jo veldig forskjell fra de bildene dere kommer til å se, enn hvordan det kommer til å se ut.. Siden vi skal bygge ut :)

Det blir ikke akkurat slik tegningene viser, men omtrent.. trappen inne skal flyttes, vi skal ha åpen løsning på kjøkkenet, så noen vegger forsvinner. soverom skal vi ikke ha der det står sov, heller ikke badet.. Badet er nå vedsiden av trappen, men siden vi fjerner trappen, lager vi større bad/vaskerom! Noen dører skal fjernes, bad i 2 etg. skal forrandres.. Ja en hel del skal gjøres.. Dere forstår meg sikkert bedre når dere får sett de virkelige bildene :)


Ut mot skjøen :) skal bli deilig å sitte der til sommeren å drikke øl, før turen går videre på konserter på wrightegaarden :)
Fra den ene siden..Inngangs siden..1 etg.


2 etg.


Kjelleren skal vi også pusse opp, dette tar vi litt mere etter hvert.. Det er en slik del vi kan ta mens vi bor i huset :=) første prioritert er 1 og 2 etg. :)


Hva syntes dere??

3D bilder av det nye kjøkkenet!


Gikk desverre ikke ann å vise dere bildene fra sidene til Øyvind på ikea, derfor tok jeg bare bilder med kamera av vandlige bilder, vi fikk med hjem etter vi hadde tegnet det :) Hva syntes dere ??


Her ser dere kjøkkenet oven ifra

På den korteste veggen  er det ....
En konfyr, micro, induksjonstopp, innebyggd vifte og masse skuff plass!!


lengste veggen ...
skap, skuff plass, oppvaskmaskin, oppvask kum..
Da kan jeg stå å rydde på kjøkkenet å se ut vindu mens Emma leker i lekestua si :)
lengste veggen ...
2 kjøleskap, 2 frysere, masse skap og skuff plass :)
Det er slike skap, vare vi skal ha litt flere glassskap :)Så blir det en kjøkken benk som denne, har ikke helt bestemt meg om jeg vil ha lys eller mørk.. Syntes det er så fint med lyst kjøkken å mørk benkplate.. men er jo drit kult med lys også..  åssen type benkplate hadde dere valgt??

Hva syntes dere om kjøkkenet ??

Til uken skjer det store!!

Til uken begynner ting å skje, da er det kontraktsmøte på det nye huset.. Det gamle ble solgt for 1,9 :) Det kontraktsmøte er allerede unnagjort.. Selvfølgelig blir det trist når vi flytter fra vårt hjem, det vi har byggd opp, Øyvind har lagt ned masse timer innenfor disse fire vegger.. Men skal bli deilig at vi endelig kan starte på nytt, SAMMEN :)

Noe har vi allerede kjøpt å valgt ut, som feks. kjøkken :) Ble ikea kjøkken på oss, men jøsses å fornøyd jeg er :) Ville egentlig ha ett sort kjøkken, men det blei det motsatte.. nemmelig hvitt :) skal få logga meg på Øyvind sine sider på ikea, så dere får se 3D bilder (Hvis det lar seg gjøre da)

Her er hvertfall huset vi skal flytte fra :(


Da er den nye bloggen oppe å går!

Som jeg tidligere har lovet på min andre blogg www.emmaadelen.blogspot.com , så starter jeg en ny blogg nå som vi skal begynne å pusse opp det andre huset vårt!

Har ikke startet tidligere siden det ikke har vært noe stort å blogge om.. Men nå dere, nå har jeg masse å blogge om  å denne bloggen kommer til å bli oppdatert titt og ofte :)

Vi holder på med interiør valg av forskjellige ting, kjøkken er kjøpt, bad er bestemt og litt sånn småtteri :) Kommer til å blogge om våres idèer hvordan vårt drømmehus kommer til å se ut som..

Kontraktsmøte finner sted til uka, å dette blir spennende, da er vi offisielt huseiere av vårt andre hus :) Å jeg gleder meg til å endelig få begynne med oppussingen, selv om det tar sin tid :)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Alt fra bunnen av

Alt fra bunnen av

22, Bamble

leser denne bloggen NÅ

Heter lise, har en nyydelig datter som heter Emma Adelèn, å en vidunderlig samboer som heter Øyvind.. Har vært å sett på unge mødre sesong 3, hvis noen så på det :) Nå holder vi på med å pusse opp drømme huset i solfylte Langesund :P

Oversikt

Norske blogger

Kategorier

Blogg

Arkiv

Januar 2011 April 2010 Mars 2010
hits